SÅDAN BRUGER DU KUL PÅ KETTLEMAN™

Back to OSS | TRÆKULS- og BRIKETGRILL
Kettleman™ er fra top til bund designet til at give dig en bedre madlavningsoplevelse. Og din måde at bruge kul er en vigtig del. Takket være det innovative design kræver Kettleman™ mindre kul end en standard kulgrill. DIREKTE GRILLNING grillning med direkte varme Fordel omkring 50 briketter jævnt for standard direkte tilberedning. Tænk ikke på mellemrummene. Sørg bare for, at grillristen forvarmer i 5-10 minutter, for at opnå det perfekte grillmærker på bøffer, koteletter, burgere eller alt andet, du ønsker at stege. Du kan også stege direkte ved at lægge kullene i midten og placere maden over kullene. Det er nemmere at tænde kullene, hvis du bruger en grillstarter, du kan også lægge briketterne i en pyramideformet bunke. Tændvæske, optændingsblokke eller krøllet papir hjælper alt sammen med at starte grillen. Når kullene er næsten dækket af lysegrå aske, er det tid at begynde madlavningen. INDIREKTE GRILLNING grillning med indirekte varme Char-Broil Kettleman™ giver dig mange muligheder for at styre varmen til en lav og langsom brænding. Kettleman™ risten er højere og 20 % bredere. Du kan tilberede forskellige madvarer ved at omgive dem med en ensartet lav varme. Ved almindelig indirekte grillning opvarmes omkring 60 briketter til at dække halvdelen af grillristen. Placer derefter maden på den anden halvdel af grillen. Du kan også fordele omkring 60 briketter i en ring ude ved den yderste kant. Forvarm kullene, og placer maden i midten af risten. Hvis du vil opnå en meget lav og langsom brænding dækker Kettleman™ dig ind. Fordel omkring 80 briketter i en c-form rundt om grillristen. Tænd i den ene ende, så kullene brænder som en lunte, så får du mere end 6 timers tilberedningstid. Efter de første kul bliver hvide, lægger du risten på kullene. Du kan også bruge en bunke kul i midten af grillristen til at opnå indirekte varme, hvis du placerer din mad rundt i yderkanten. Hvis du har brug for længere tilberedningstid, kan du tilføje ekstra briketter, inden du lægger grillristen på.