Professional CORE B 3

Model #140915
Du stiller store krav til din grill og vil have mere end bare høje temperaturer? Så er Professional CORE den helt rigtige for dig. Den forener ydelse, alsidighed og komfort. Vores innovative TRU-Infrared™ grillsystem giver dig succesgarantien for, at din grillmad forbliver saftig og delikat indvendigt. Grillen startes med SureFire® tænding ved at du trykker på tændknappen, helt uden brug af tændstikker. Tre højtydende brændere med lavt forbrug i rustfrit stål producerer maksimal og ensartet varme, mens gasforbruget samtidig er lavt. Den varme, der skabes på denne måde, videreføres via varmefordelingspladerne i rustfrit stål til de langtidsholdbare, porcelænsemaljerede støbejernsriste, der holder på varmen og giver den videre til grillmaden. Det ekstra høje, dobbeltsidede låg med lågtermometer, gør det muligt at anvende en lang række forskellige tilberedningsmetoder. Et stort sidebord giver ekstra arbejdsplads. Sidebord med sidebrænder, som nemt tilbereder saucer og tilbehør, giver også ekstra arbejdsplads når låget er klappet ned. Professional CORE et ægte blikfang med sin eksklusive konstruktion og sit all black-look, der gemmer på mange praktiske ekstrafunktioner. Rødt LED-lys lyser, når du drejer på de forkromede drejeknapper. Det sørger ikke blot for et moderne design, men også for synlig kontrol over gastilførslen. En store frontlåger af rustfrit stål, skjuler den indbyggede holder til gasflaske op til 11 kg. Takket være vores MADE2MATCH system, løftes niveauet for alsidighed og personlig tilpasning til nye højder. Med sine fire hjul kan grillen nemt skubbes hen til det ønskede sted, og de to bremser sikrer, at grillen bliver sikkert stående. Ved hjælp af den indbyggede flaskeåbner kan du hurtigt åbne kølige drikkevarer. Det har aldrig været nemmere at grille!
Specifikationer
+
Vægt & Dimensioner
Højde (cm)
120.9
Bredde (cm)
134
Dybde (cm)
54
Vægt (kg)
50
Grillflade (cm)
61.5 x 44.5
Materialer
Grillriste
Cast Iron riste og stegeplade
Brændere
Rustfrit stål
Flammetæmmere
Rustfrit stål
Sidebord
Black Painted Steel
Varmetype & BRÆNDERE EFFEKT
Grillsystem
TRU-Infrared™ (inkl. grillrist i støbejern + varmefordelingsplade i rustfrit stål)
Hovedbrændere effekt (kW)
7.48
Sidebrænder effekt (kW)
3.8
Indhold
Samling påkrævet
Ja
Features
+
Garanti
Vores kvalitet taler for sig selv, 10 års garanti på rustfri brændere, 3 år på grillristerne og 2 år på alle andre komponenter.
Låg termometer
Hold styr på den indvendige temperatur i din grill.
Gasflaskeholder
En indbygget holder sørger for nem placering af gasflasken og sikkerhed, når grillen flyttes.
MADE2MATCH kompatibilitet
Grillen kan udvides med vores MADE2MATCH opbevaringssystem. (tilgængelig separat)
Surefire elektrisk tænding
En elektrisk tænding på hver brænder betyder, at du kan tænde alle dine brændere med et enkelt tryk på en knap. Ingen brug af tændstikker.
Indbygget flaskeåbner
En indbygget flaskeåbner med logo af trykstøbt zink er altid lige ved hånden.
LED-belysning
Rød LED-belysning ved drejeknapperne skaber et moderne design og en forbedret synlig kontrol af gastilførslen.
Støbejernsriste
Riste af porcelænsemaljeret støbejern sørger for en stærkere varmelagring og perfekte grillstriber. Ristene er langtidsholdbare og nemme at rengøre.
Sidebrænder
Kog kartofler, varm sauce eller andet der passer til det, du griller, eller luk låget ned og brug overfladen som ekstra arbejdsplads.
TRU-Infrared™ grillsystem (fem fordele)
Vores enestående grillsystem med succesgaranti. Fem fordele (ingen opblussen, op til 50% saftigere grillmad, 100% ensartet varme, nem rengøring og op til 30% mindre forbrug) sikrer din ultimative grillglæde.
Anmeldelser
+
Interaktiv Samlevejeledning
+
Med interaktiv trin for trin samlevejledning
Hent nu