Hvad er en hybridgrill?

Hvad er en hybridgrill?

Play

Du kan ikke beslutte dig for, om du vil have en gas- og kulgrill? Du vil gerne have alle fordelene samlet i én og samme grill? Vores hybridgrill er løsningen og giver dig det bedste fra begge verdener!

Directions

Step 1 af 5

Vi præsenterer: Gas2Coal-serien

I løbet af blot 60 sekunder kan disse gasgrill lynhurtigt forvandles til kulgrill, og det uden brug af ekstra værktøj! Du spørger måske dig selv, hvordan det er muligt?

1
Fjern først støbejernsristene og indsæt den patenterede kulskål i grillen. Kulskålen sørger for en jævn varmefordeling uden opblussen.
2
Fordel nu kullene i et ensartet lag og indsæt grillristen igen. Sørg for ikke at lægge for mange kul i skålen. Der bør stadig være plads mellem rist og kul, og det er kun kulskålens bund, der bør være tildækket.
3
Du kan antænde trækullene med gasbrænderne, der er ikke brug for en grillstarter. Skru op for brænderne, vent 10-15 minutter med lukket låg, åbn herefter låget og sluk for gasbrænderne. Efter 5 minutter bør kullene være blevet hvide, og så kan du grille løs!
En anden hybridgrill, som vi tilbyder, er All-Star gasgrillen. Princippet er det samme som ved vores Gas2Coal serie, kulskålen fås separat som tilbehør. Fordelen er, at All-Star i modsætning til Gas2Coal også har vores patenterede TRU-Infrared grillsystem. Derudover er All-Star meget mobil, da de sammenklappelige sidebakker fylder meget lidt.Desuden kan grillen løsnes fra underdelen, hvorved du nemt kan tage All-Star med til vennerne eller på en vandretur. Har vi vækket din nysgerrighed? Så kig forbi vores Gas2Coal med 3 brændere eller 4 brændere eller All-Star 120 gasgrill. Her får du flere oplysninger og kan se spændende videoer om produkterne. Her vil du med sikkerhed finde noget!
Comments & Questions