Hvad er TRU-Infrared™?

Hvad er TRU-Infrared™?

Play

Char-Broils TRU-Infrared madlavningssystemer bruges af verdens bedste restauranter til at svitse kødet i dets eget saft. Selvom det til at begynde med kan føles anderledes, kan du med øvelse og vejledning bruge din grills varme til at opnå tilsvarende resultater.

Påfør et tyndt lag madlavningsolie til høj varme, som f.eks. raps- eller jordnøddeolie før og efter grilning for at gøre rengøringen lettere. Hvis du vil tilføre røgsmag, kan du lægge Char-Broil træfl is på eller imellem madlavningsristene. Det er ikke nødvendigt at opbløde fl isen i vand forinden. Sæt derefter din grill op på høj varme med låget lukket i fem til ti minutter. Hvis du er vant til gasbrændere med åbne fl ammer, skal du reducere de varmeindstillinger, du normalt bruger, med 30 procent og tilberedningstiden til omkring det halve. Du kan grille med låget åbent eller lukket. Men et lukket grill-låg resulterer normalt i hurtigere tilberedningstider. TRU-Infrared™ grillsystem 2.0 adskiller sig fra den første generation af TRU-Infrared™ grillene ved, at der ikke længere er flammetæmmere mellem brænderne og varmefordelingspladerne. Varmen når derfor endnu hurtigere frem og med endnu større energibesparelser. TRU-Infrared™ grillsystem 2.0 er inkluderet i følgende griller: Performance PRO Line, Performance CORE Line, Performance POWER EDITION 3, Professional PRO Line, Professional CORE Line.

Directions

Step 1 af 5
1

Her er nogle tips til madlavning med Infrarød:

Tænk dit måltid igennem og organiser din mad i henhold til madlavningsteknikker og påkrævede tilberedningstider.
2
Påfør alle stykker af kød, fi sk eller fjerkræ et let sprøjt med rapsolie til høj varme.
3
Brunemærker laves bedst på friske dele af grillen.
4
Steg kødet færdigt på den ene side, før du vender det. Dette frembringer disse steakhouse-svidemærker og hjælper med at holde saften inde og minimerer opblussen.
5
Hvis du bruger en sauce eller en glasering er det en god idé at pensle den på maden i løbet af de sidste ti minutter af tilberedningstiden.
Comments & Questions