Chicken delight
Chicken delight
Kikok kyllingebryst med "Eggert’s all-time favourite rub" og grønne grøntsager.
Ingredients
- 4 fileter fra god landkylling
- 2 hænder bladbeder
- 50 g sun-dried tomatoes
- 1 mellemstort rødløg
- 100 g provolone
- Tabasco Sriracha
- havsalt
- etwas lidt muskatnød, revet
- etwas lidt brunt sukker
- olivenolie, extra vergine
„Eggerts all time favorite Rub“
- 3 spsk. fint havsalt
- 1 spsk. brunt rørsukker
- 1 spsk. hvidløgspulver
- 1 spsk. cayennepeber
- 1 EL spsk. anisfrø
- 1 spsk. korianderfrø
Directions
1
For at lave rubben, så bland og knus først alle ingredienser i morteren. Gnid herefter kyllingefileterne ind i lidt olie, kom rigelig rub på og stil dem til side i 10 minutter.
2
Bring vand i kog vha. sidebrænderen og hold koldt vand klar til afkølingen. Salt begge dele. Blancher bederne i ca. 20 sekunder og køl dem herefter af i koldt vand - isvand er her optimalt. Løsn herefter bladene fra stilkene. Skær løg og tørrede tomater i grove stykker.
3
Opvarm grillen til 200 grader. Grill kyllingefileterne. Opvarm kyllingefileterne til 84 grader vha. et stegetermometer. Kom samtidig bederne, løgene, de tørrede tomater, den revne provolone samt krydderierne i Chef's Delite og luk grillens låg.
Hot Tip
I Performance PRO-serien er Chef's Delite grillpanden indbygget direkte i varmeristen - det er perfekt til grøntsager og små mængder grillmad.
4
Hvis du ønsker det, så skær bedernes stilke i store stykker og kom dem også på grillen. Vend kyllingefileterne efter ca. 6 minutter og luk låget igen.
5
Så snart kernetemperaturen på 84 grader er nået, bør grøntsagerne også være færdige.
6
Lad kødet hvile i 3 minutter inden det skæres ud. Skær kyllingefileterne i skiver og anret med grøntsagerne, stilkene samt den smeltede ost og kom et godt stænk Tabasco Sriracha på, velbekomme!
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.