The Charbroiler
The Charbroiler
hel landkylling i en lage af øl og cayennepeber, creme af ristet hvidløg
Ingredients
- 1,5 kg kylling, hel
TIL LAGEN
- 2 l lys lager
- 100 g havsalt
- 2 tsk. lyst muscovadosukker
- 3 tsk. cayennepeber
TIL HVIDLØGSCREMEN
- 2 hvidløg
- 3 spsk. jomfruolivenolie
Directions
1
Alle ingredienser til lagen blandes sammen og røres rundt, indtil salt og sukker er fuldstændigt opløst. Lad herefter den hele kylling ligge i lagen 1-2 dage i køleskabet.
2
Ryges i Big Easy ved laveste temperatur i ca. 3 time til en kernetemperatur på min. 72 grader.
3
Grill de hele hvidløg på grillristen, til de er bløde, og lad dem herefter køle af. Herefter skæres hvidløget ud, idet fedene trykkes ud, snittes, røres sammen med olivenolie og smages til med salt.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
Chicken delightForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.4 Servings
-
Chicken ChinoForberedelse: 25 min.Cook: 25 min.4 Servings
-
San Francisco 49ers - Sunny Chicks and LemonsForberedelse: 10 min.Cook: 1 time2 Servings
-
New England Patriots - The Wicked Chick, New England StyleForberedelse: 30 min.Cook: 1 time2-4 Servings