The Charbroiler

The Charbroiler

15 min.
24 timer
3 timer
4

hel landkylling i en lage af øl og cayennepeber, creme af ristet hvidløg

Ingredients

  • 1,5 kg kylling, hel

TIL LAGEN

  • 2 l lys lager
  • 100 g havsalt
  • 2 tsk. lyst muscovadosukker
  • 3 tsk. cayennepeber

TIL HVIDLØGSCREMEN

  • 2 hvidløg
  • 3 spsk. jomfruolivenolie

Ingredient Tips

HOT TIP
Grill de hele hvidløg på grillristen, til de er bløde.

Directions

Step 1 af 3
1
Alle ingredienser til lagen blandes sammen og røres rundt, indtil salt og sukker er fuldstændigt opløst. Lad herefter den hele kylling ligge i lagen 1-2 dage i køleskabet.
2
Ryges i Big Easy ved laveste temperatur i ca. 3 time til en kernetemperatur på min. 72 grader.
3
Grill de hele hvidløg på grillristen, til de er bløde, og lad dem herefter køle af. Herefter skæres hvidløget ud, idet fedene trykkes ud, snittes, røres sammen med olivenolie og smages til med salt.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions