For the Sausagelovers

For the Sausagelovers

10 min.
20 min.
2-4

Vild hotdog med chipotlecreme, cheddarost og æble-dild-salsa. 

Ingredients

  • 4 vildsvine-grillpølser
  • 4 boller
  • 160 gr. revet cheddarost
  • 1-2 mellemstore hvide løg

TIL CHIPOTLECREMEN:

  • 40ml sødmælk
  • 160ml planteolie
  • lidt havsalt
  • lidt brunt rørsukker
  • 1 limesaft fra 1 lime
  • chipotlechilier efter smag

TIL ÆBLE-DILD-SALSA:

  • 1 Granny Smith-æble
  • lidt frisk dild
  • 1 stænk æbleeddike
  • 1 spsk. koldpresset olivenolie
  • knivspids salt
  • 1 knivspids sukker, brunt

Directions

Step 1 af 7
1
Opvarm først grillen og skær løgene i 2 halvdele.
2
Grill pølsen, læg også de halve løg på grillen med skærefladen nedad, og flæk bollen.
3
Kom alle ingredienserne til chipotlecremen, bortset fra olien, i en skål. Pisk alt sammen og kom olien i lidt efter lidt, indtil du har en cremet mayonnaise. Skær til sidste chipotlechilierne i små stykker og kom dem i mayonnaisen.
4
For at lave salsaen, så skær æblet i små stykker og mariner med et stænk eddike og olie samt en knivspids salt og sukker. Pluk herefter dilden og kom den også i.
5
Smør den flækkede bolle med chipotlecreme, kom den grillede pølse i bollen og drys med cheddarost. Hak løget groft og kom det også i bollen.
6
Top til sidst din hotdog med æble-dild-salsaen.
7
Velbekomme!
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions