For the Sausagelovers
For the Sausagelovers
Vild hotdog med chipotlecreme, cheddarost og æble-dild-salsa.
Ingredients
- 4 vildsvine-grillpølser
- 4 boller
- 160 gr. revet cheddarost
- 1-2 mellemstore hvide løg
TIL CHIPOTLECREMEN:
- 40ml sødmælk
- 160ml planteolie
- lidt havsalt
- lidt brunt rørsukker
- 1 limesaft fra 1 lime
- chipotlechilier efter smag
TIL ÆBLE-DILD-SALSA:
- 1 Granny Smith-æble
- lidt frisk dild
- 1 stænk æbleeddike
- 1 spsk. koldpresset olivenolie
- knivspids salt
- 1 knivspids sukker, brunt
Directions
1
Opvarm først grillen og skær løgene i 2 halvdele.
2
Grill pølsen, læg også de halve løg på grillen med skærefladen nedad, og flæk bollen.
3
Kom alle ingredienserne til chipotlecremen, bortset fra olien, i en skål. Pisk alt sammen og kom olien i lidt efter lidt, indtil du har en cremet mayonnaise. Skær til sidste chipotlechilierne i små stykker og kom dem i mayonnaisen.
4
For at lave salsaen, så skær æblet i små stykker og mariner med et stænk eddike og olie samt en knivspids salt og sukker. Pluk herefter dilden og kom den også i.
5
Smør den flækkede bolle med chipotlecreme, kom den grillede pølse i bollen og drys med cheddarost. Hak løget groft og kom det også i bollen.
6
Top til sidst din hotdog med æble-dild-salsaen.
7
Velbekomme!
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
Marios NightmareForberedelse: 30 min.Cook: 10 min.2 Servings
-
Miami Dolphins - the Refresher, Sliced Pork Belly SandwichForberedelse: 40 min.Cook: 10 timer 30 min.4 Servings
-
New Orleans Saints - Brisket and BeansForberedelse: 45 min.Cook: 7 timer4 Servings
-
Dallas Cowboys - the Juicy Corned BeefForberedelse: 2 timerCook: 7 timer4-6 Servings