Marios Nightmare
Marios Nightmare
Fresh topped pizza, sour cream, grilled tomato, wild herbs, beef fillet carpaccio
Ingredients
TIL PIZZADEJEN
- 250 g mel (type 405)
- 0,5 terning gær
- 100 ml vand
- 1 spsk. olivenolie
- salt
- sukker
TIL FYLDET
- 200 g syrnet fløde
- 4 store bøftomater
- 2 gode håndfulde salatblanding af vilde urter
- havsalt
- friskkværnet sort peber
- 1 hel citron
- jomfruolivenolie
TIL KØDET
- 500 g oksefilet i stykker
- havsalt
- korianderfrø
Directions
1
Ingredienserne til dejen blandes sammen, æltes, og dejen og hæver tildækket, til den har fået dobbelt størrelse. Herefter æltes dejen endnu en gang og hæver tildækket. Den syrnede fløde røres glat og stilles til siden.
2
Bøftomaterne halveres og grilles for høj varme, vendes, tages af grillen, og sættes til side tildækket.
3
Kødet pudses af og krydres med salt og stødte korianderfrø. Filetstykket grilles kortvarigt på begge sider for høj varme og stilles til siden.
4
Pizzadejen rulles tyndt ud og bages i den opvarmede grill på pizzasten ved ca. 250 grader. Vær forsigtig, det går relativt hurtigt.
5
Tomatskindet trækkes af, og tomaterne moses med en gaffel.
6
Spred syrnet fløde ud på pizzaen, fordel de mosede tomater herpå, og krydr med salt og peber.
7
Marinér efterfølgende urterne med citron og lidt olivenolie, og læg det på pizzaen. Skær til sidst kødet ud i tynde skiver og læg det oven på urterne.
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
The ButterscotchForberedelse: 10 min.Cook: 20 min.2-3 Servings
-
Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the OriginalForberedelse: 10 min.Cook: 15 min.4 Servings
-
BBQ SIRLOIN STEAK WITH CHIMICHURRI SAUCEForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.2-4 Servings
-
New Orleans Saints - Brisket and BeansForberedelse: 45 min.Cook: 7 timer4 Servings