Spice up your Fish TABASCO®
Spice up your Fish TABASCO®
Marineret laksefilet med stærk TABASCO sauce
Ingredients
- Ca. 1,4 kg laksefilet med skind
TIL MARINADEN
- 1 hvidløgsfed
- 2 spsk. skovhonning
- 1-2 spsk. havsalt
- 2-3 spsk. chipotle tabascosauce
TIL TOPPINGEN
- 8-10 grillede kumquats
- 1-2 små røde chilier
- 4-6 forårsløg
- 2-3 spsk. Tabasco chipotle sauce
- 1-2 spsk. limesaft
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. rapsolie
- 1 spsk. æbleeddike
- 1 bundt mynte
- frisk koriander
- havsalt
- reven limeskal
Directions
1
Ingredienserne til marinaden røres sammen i en lille kasserolle.
2
Laksen grilles åbent på skindsiden, indtil den er fast (vikles evt. ind i bagepapir som beskyttelse). Fisken bevæges ikke og grilles fuldstændigt på den ene side, idet den pensles med marinaden hvert 6. minut. Laksen er færdig, når skindet er helt forkullet, og den stadig er let glasagtig på toppen.
3
Kumquatsene grilles ved siden af fisken.
4
Til toppingen hakkes forårsløg, chili, koriander og mynte groft og røres sammen med de øvrige ingredienser i en skål.
5
De grillede kumquats skæres i små skiver og blandes med toppingen - det hele fordeles på laksen
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.