Spansk drøm - Fyldt ørred

Spansk drøm - Fyldt ørred

10 min.
20 min.
2

Spansk drøm – fyldte ørreder med en saftig appelsin-krydderiblanding

Ingredients

  • 2 mellemstore ørreder (ca. 500g)
  • 2 appelsiner
  • 2 kviste timian
  • 2 kviste rosmarin
  • 2 pepperoni
  • 2 hvidløgsfed
  • 2 mellemstore løg
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Ingredient Tips

Hot Tip
Røg din ørred for at tilføje mere smag til din ret. Vores aromaflis får mere ud af din grillmad. Der er ingen grænser for din fantasi, når du prøver med forskellige marinader, røgflis eller krydderurter. Og som vi alle ved, gør øvelse mester, så prøv det!

Directions

Step 1 af 8
1
Vask fisken uden skæl, dup den tør, olie lidt og krydr med salt.
2
Forvarm SMART-E til lav til medium varme.
3
Skær appelsinerne med skræl i tern og løg og hvidløg i skiver. Hak krydderurterne groft og bland alle ingredienserne sammen.
4
Fyld derefter fiskens bughule med appelsin-krydderiblandingen.
5
Læg nu ørreden på grillpladen/grillristen og svits den på begge sider i et par minutter.
6
Ved 160 °C og med låget lukket skal fisken stege i ca. 15-20 min.. (Varighed afhænger af fiskens tykkelse). Pensl fisken igen og igen med lidt olivenolie.
7
Grib dine yndlingsgrøntsager og læg dem sammen med fisken i et par minutter, indtil du bemærker en sprød konsistens.
8
Når fisken har nået sin kernetemperatur på 65 grader, kan den spises. Hvis du ikke har et grilltermometer ved hånden, så træk forsigtigt i fiskens rygfinne. Kan den nemt fjernes, er fisken klar. Velbekomme!
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions