Spansk drøm - Fyldt ørred
Spansk drøm - Fyldt ørred
Spansk drøm – fyldte ørreder med en saftig appelsin-krydderiblanding
Ingredients
- 2 mellemstore ørreder (ca. 500g)
- 2 appelsiner
- 2 kviste timian
- 2 kviste rosmarin
- 2 pepperoni
- 2 hvidløgsfed
- 2 mellemstore løg
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Directions
1
Vask fisken uden skæl, dup den tør, olie lidt og krydr med salt.
2
Forvarm SMART-E til lav til medium varme.
3
Skær appelsinerne med skræl i tern og løg og hvidløg i skiver. Hak krydderurterne groft og bland alle ingredienserne sammen.
4
Fyld derefter fiskens bughule med appelsin-krydderiblandingen.
5
Læg nu ørreden på grillpladen/grillristen og svits den på begge sider i et par minutter.
6
Ved 160 °C og med låget lukket skal fisken stege i ca. 15-20 min.. (Varighed afhænger af fiskens tykkelse). Pensl fisken igen og igen med lidt olivenolie.
7
Grib dine yndlingsgrøntsager og læg dem sammen med fisken i et par minutter, indtil du bemærker en sprød konsistens.
8
Når fisken har nået sin kernetemperatur på 65 grader, kan den spises. Hvis du ikke har et grilltermometer ved hånden, så træk forsigtigt i fiskens rygfinne. Kan den nemt fjernes, er fisken klar.
Velbekomme!
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.