Opskrifter

The Mighty Duckbreast

5.0

I ahornsirup, koriander og Tabasco Habanero med Jack Daniel’s Honey Plums.

Ingredienser

2
andebryster på i alt ca. 1,6 kg
Til marinaden
1 spsk.
ahornsirup
 
Knuste korianderfrø
1 tsk.
tsk. Tabasco Habanero
1
limefrugt
 
Til Honey Plums
150 g
svesker
20 g
lyst muscovadosukker
6 cl
glutenfri soyasauce
4 cl
Jack Daniel‘s Honey

Ingredient Tips

Hot Tip
For at få skindet på andebrysterne sprødt, starter du med at grille dem på kødsiden og derefter på skindsiden i lidt længere tid, så fedtet steges ud.

Fremgangsmåde

1
Befri andebrysterne for sener og hinder, og rids tværgående kryds i fedtet. Rør alle ingredienser til marinaden sammen, og opvarm eventuelt ahornsiruppen kortvarigt på sidebrænderen.
2
For at skindet på andebrysterne skal blive sprødt, starter du med at grille dem på kødsiden og derefter på skindsiden i lidt længere tid, så fedtet ledes ud.
3
Herefter pensles brysterne på alle sider med marinaden og steges videre med indirekte varme ved ca. 130 grader i ca. 25 minutter. Andebrysterne pensles under denne proces hvert 5. minut. Når kernetemperaturen ligger på 58-60 grader, tages andebrysterne af varmen og hviler tildækket i 10 minutter.
4
I mellemtiden varmer du sukker, soyasauce og whiskey op på sidebrænderen, hælder eventuelt vand eller æblejuice ved, lægger sveskerne i den varme fond og lader dem trække heri.  





Giv karakterer:
Du synes måske også om disse opskrifter