The Glory Full Breakfast
The Glory Full Breakfast
halved avocado with baked egg, gilled croutons and tomato-feta cheese,bacon in Tabasco Chipotle Sauce and maple syrup
Ingredients
- 2 hele avocado, ikke helt modne
- 4 økologiske æg
- 1 lyst brød, f.eks. Ciabatta eller Baguette
- 2 tomater
- 200 g hyrdeost
- salt
- peber
- olivenolie
- 4 tykke skiver bacon fra slagteren
TIL MARINADEN
- 2 spsk. ahornsirup
- 2 tsk. Tabasco-chipotle
Directions
1
Marinér baconen med ahornsirup og tabasco, og lad det trække i mindst 30 minutter.
2
Halvér avocadoerne, fjern kernen, og tag frugtkødet ud på en sådan måde, at halvdelene forbliver hele. Slå nu et æg ud i hver avocadodel.De fyldte halvdele bages for indirekte varme ved ca. 160 g, hvorefter de hviler i ca. 30 minutter.
3
Sideløbende hermed hakker du tomater i små stykker til salsaen, smuldrer den hvide ost, blander det hele sammen og smager til med salt, peber og olivenoli
4
Grill baconen, så den bliver sprød.
5
Skær brødet i relativt tynde, lange skiver og grill dem ligeledes sprøde.
6
Når ægget har ”sat sig” i avocadoerne, lægger du tomat-oste-salsa henover og hælder lidt olivenolie på. Du kan nu servere retten med bacon og croutoner.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
For the SausageloversForberedelse: 10 min.Cook: 20 min.2-4 Servings
-
The Italian SidekickForberedelse: 15 min.Cook: 1 time 20 min.4 Servings
-
Miami Dolphins - the Refresher, Sliced Pork Belly SandwichForberedelse: 40 min.Cook: 10 timer 30 min.4 Servings
-
The Final FrontierForberedelse: 15 min.Cook: 8 timer6 Servings