Porkribs
Porkribs
pork ribs in apple, maple syrup and Tabasco Habanero
Ingredients
- 5 rækker spareribs (ca. 2,5 kg)
TIL MARINADEN
- 300 g æblemos
- 3 spsk. ahornsirup
- 5 tsk. Tabasco Habanero
- salt
- peber
Directions
1
Ribbenene krydres med salt og peber og pensles med ca. halvdelen af marinaden. Det hele vakumeres optimalt i 10 timer, alternativt pakkes det i en plastikpose og sættes til at hvile i køleskabet.
2
Tag kødet ud og fjern marinaden.
3
Tilberedes i rygeovnen ved ca. 130 grader i 4 timer. I løbet af den sidste time pensles kødet hvert 20. minut med den resterende marinade.
4
Efter den 4. pensling er ribbenene færdige.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
The Final FrontierForberedelse: 15 min.Cook: 8 timer6 Servings
-
Tennessee Titans - the Redneck TacoForberedelse: 30 min.Cook: 14 timer 30 min.8 Servings
-
The True GröstlForberedelse: 10 min.Cook: 30 min.4-6 Servings
-
Miami Dolphins - the Refresher, Sliced Pork Belly SandwichForberedelse: 40 min.Cook: 10 timer 30 min.4 Servings