The Fishy Stick

The Fishy Stick

10 min.
20 min.
4-6

whole mackerel grilled on rosemary sprigs, grilled bread, grilled tomato,apple and parsley

Ingredients

  • 4 makreller à ca. 400 g pr. stk.
  • 4 rosmarinkviste
  • 1 frisk ciabattabrød (eller tilsvarende brød efter valg)
  • 4 fuldmodne tomater
  • 2 æbler (vi foretrækker Boskoop på grund af den friske syre)
  • 1 lille bundt persille
  • 10 cl Jack Daniel’s Honey
  • olivenolie
  • salt
  • peber
  • honning

Ingredient Tips

HOT TIP
Vær på den sikre side: Hvor der er ild, er der varmt. Et par gode grillhandsker er den optimale beskyttelse mod forbrændinger.

Directions

Step 1 af 4
1
Rosmarinkvistene skal være ca. 30 cm lange og have en diameter på min. 0,5 cm. De klargjorte makreller krydres kun med salt og peber indvendigt og udvendigt og sættes på spyd. Fiskestykkerne grilles vandret på grillen for høj varme i 4 minutter på hver side.
2
Som grillbrød anbefales frisk ciabatta, der skæres i skiver à ca. 3 cm tykkelse og pensles med olivenolie. Grilles efterfølgende ca. 1 minut på hver side.
3
Tomaterne halveres, så frugten sidder sammen, og grilles på begge sider, og krydres først derefter med salt og peber.
4
Skær æblerne i tynde skiver, pluk persille med hænderne. Kom begge dele ned i en skål og smag til med lidt æbleeddike, honning, salt, peber, olivenolie og Jack Daniels.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions