The Thirsty Fish

The Thirsty Fish

10 min.
20 min.
6-8

whole side of salmon with ginger beer, Green Tabasco, celery and pico de gallo

Ingredients

  • 1,8 kg Laksefilet med skindside, med skæl, udbenet

TIL MARINADEN

  • 1 dåse ingefærøl
  • 2 spsk. tabasco, grøn

TIL PICO DE GALLO

  • 4 store bøftomater
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt frisk koriander (cilantro)
  • 2 limefrugter
  • jomfruolivenolie
  • havsalt
  • sort peber

Ingredient Tips

HOT TIP
En klassiker inden for trækulsgrill. Modellen har ekstra store luftspjæld, termometer i låget, emaljeret grillrist og store hjul, der sikrer, at grillen nemt kan flyttes.

Directions

Step 1 af 4
1
Kog ingredienserne til marinaden op i en lille kasserolle, og reducér væsken lidt.
2
Fisken grilles på skindsiden, fisken bevæges ikke og grilles fuldstændigt på den ene side, idet den pensles med marinaden hvert 5. minut. Laksen er færdig, når skindet er helt forkullet, og den stadig er let glasagtig på toppen.
3
Til Pico de Gallo-salsaen skæres tomaterne i tern, forårsløgene snittes fint, hvidløg hakkes, korianderfrø plukkes. Blandes sammen med olivenolie. Smages til med salt og peber.
4
Salsaen anrettes på fisken.
Hot Tip
This dry and fruity Beefsteak Club Malbec Rosé is ideal for lighter meats or seafood. Try it with sea bream, skewered prawns, fresh salmon or barbecued oysters.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions