Bake to the Roots
Bake to the Roots
Bagte forårsroer med urteemulsion.
Ingredients
I ALT 1,5 KG SNITTEDE HELE FORÅRSROER SOM F.EKS.
- rødbeder
- gule beder
- chioggia-roer
- karotter
- majroer
- kålrabi
- 2 hele citroner
- Fleur de Sel (salt)
- friskkværnet sort peber
TIL URTEEMULSIONEN
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 bundt purløg
- 1 bundt dild
- 1 bundt kørvel
- 1 bundt merian
- 60 ml jomfruolivenolie
- salt
- sukker
Directions
1
De flåede hele roer og citroner bages ca. 1 time ved 200 grader, indtil de er forkullede på ydersiden.
2
Urterne plukkes og stødes i en morter med lidt salt og endnu mindre sukker, idet du løbende tilsætter olivenolie, indtil der opstår en tyktflydende emulsion.
3
Til sidst skærer du de brændte roer i kvarte, øser urteemulsionen ovenpå og serverer.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
»The Italian Veggie-Toast« – med grøntsagssalsa fra grillristenForberedelse: 10 min.Cook: 10 min.2 Servings
-
The Hung CheeseForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.2-4 Servings
-
Creamy Cheesy PortobelloForberedelse: 25 min.Cook: 10 min.4 Servings
-
Pimpede grøntsagsspydForberedelse: 15 min.Cook: 10 min.4 Servings