Creamy Cheesy Portobello
Creamy Cheesy Portobello
Portobellosvampe med cremet tomat- og fetafyld
Ingredients
Fyldte portobellosvampe:
- 4 store portobellosvampe
- 15 små tomater (cocktailtomater)
- 1 pakke Feta
- 1-2 hvidløgsfed
- 4 spsk. Parmesan
- Friske haveurter
- Salt & Peber
Urtedip:
- 300 g yoghurt
- 150 g syrnet fløde
- 1 bundt frisk purløg
- 1 bundt frisk persille
- 1 spsk frisk citronsaft
- 1 tsk paprikapulver
- 1 hvidløgsfed
- Salt & Peber
Directions
1
Forvarm din grill til omkring 200 grader.
2
Skyl svampe, tomater og krydderurter kort med vand og fjern stilkene fra svampene med en kniv.
3
Skær tomaterne i små stykker, smuldr fetaosten, hak de friske krydderurter fint og kom dem i en skål sammen med presset hvidløgsfed. Bland det hele sammen og smag til med salt og peber.
4
Fyld svampene med tomat-fetablandingen og drys derefter med revet parmesan.
5
Kog de fyldte portobellosvampe på grillen i ca. 10-15 minutter.
Det er bedst at bruge en plancha/grillplade eller en grillskål.
Så snart fyldet er flot og cremet og selve kæmpesvampene er bløde, er de klar til servering. Enjoy it!
Vores tip:
Krydr din portobello-smagsoplevelse med en frisk sommeryoghurt-urtedip.
Alt du behøver er ikke mere end 10 minutters forberedelsestid, friske krydderurter, et par krydderier, yoghurt, syrnet fløde og en saftig citron.
Vask de friske krydderurter grundigt, tør dem og hak dem fint. Kom det i en skål med yoghurt og syrnet fløde, tilsæt et skvæt citronsaft og presset hvidløg og rør det hele kraftigt sammen. Til sidst smages til med paprikapulver, salt og peber og så er du færdig!
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
Pimpede grøntsagsspydForberedelse: 15 min.Cook: 10 min.4 Servings
-
The Hung CheeseForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.2-4 Servings
-
Bake to the RootsForberedelse: 10 min.Cook: 1 time2 Servings
-
»The Italian Veggie-Toast« – med grøntsagssalsa fra grillristenForberedelse: 10 min.Cook: 10 min.2 Servings