Pimpede grøntsagsspyd

Pimpede grøntsagsspyd

15 min.
1 time
10 min.
4

Grøntsagsspyd marineret i en krydret urtemarinade

Ingredients

Urtmarinade

  • 40 ml Olivenolie
  • 2-3 spsk Balsamicoeddike
  • 1-2 Hvidløgsfed
  • 1 bundt Basilikum
  • 1-2 kviste Rosmarin
  • 3-4 kviste Timian
  • Salt og peber
  • Optional: 1 tsk chiliflager

Grøntsagsspyd

  • 3 Peberfrugter
  • 1 Rødløg
  • 1 Stor courgette
  • 4 Tomater
  • 100 g Champignons
  • Er din yndlingsgrøntsag ikke med? Det er ikke noget problem! Du kan variere spyddene med enhver variant, du kan lide. Så snup dine grøntsagsfavoritter, og lad dine kombinationsideer løbe løbsk.

Directions

Step 1 af 8
1
Tilberedning af urtemarinade: Vask krydderurterne, ryst dem tørre og hak dem fint
2
Skræl og pres hvidløgsfedet
3
Kom olivenolie, balsamicoeddike, presset hvidløg og de finthakkede krydderurter sammen i en skål og bland sammen.
4
Tilberedning af grøntsagsspyd: Vask grøntsagerne og udkern/skræl dem evt.
5
Skær de forskellige varianter i jævne, mundrette stykker, og stik dem skiftevis på træ- eller metalspyd.
6
Brug en pensel til at fordele marinaden over grøntsagsspydene og lad dem hvile i køleskabet i cirka 1 time.
7
Ved slutningen af marineringstiden forvarmes grillen til 250°C.
8
Læg de marinerede grøntsagsspyd på grillristen og grill, vend, i cirka 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er kogte og let brunede. Grøntsagsspydene kan også grilles ved høje temperaturer på searbrænderen med den praktiske forrude inklusiv holder til GRILL+ spyddene - dog væsentligt på kortere tid end kød.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions