Pimpede grøntsagsspyd
Pimpede grøntsagsspyd
Grøntsagsspyd marineret i en krydret urtemarinade
Ingredients
Urtmarinade
- 40 ml Olivenolie
- 2-3 spsk Balsamicoeddike
- 1-2 Hvidløgsfed
- 1 bundt Basilikum
- 1-2 kviste Rosmarin
- 3-4 kviste Timian
- Salt og peber
- Optional: 1 tsk chiliflager
Grøntsagsspyd
- 3 Peberfrugter
- 1 Rødløg
- 1 Stor courgette
- 4 Tomater
- 100 g Champignons
- Er din yndlingsgrøntsag ikke med? Det er ikke noget problem! Du kan variere spyddene med enhver variant, du kan lide. Så snup dine grøntsagsfavoritter, og lad dine kombinationsideer løbe løbsk.
Directions
1
Tilberedning af urtemarinade: Vask krydderurterne, ryst dem tørre og hak dem fint
2
Skræl og pres hvidløgsfedet
3
Kom olivenolie, balsamicoeddike, presset hvidløg og de finthakkede krydderurter sammen i en skål og bland sammen.
4
Tilberedning af grøntsagsspyd: Vask grøntsagerne og udkern/skræl dem evt.
5
Skær de forskellige varianter i jævne, mundrette stykker, og stik dem skiftevis på træ- eller metalspyd.
6
Brug en pensel til at fordele marinaden over grøntsagsspydene og lad dem hvile i køleskabet i cirka 1 time.
7
Ved slutningen af marineringstiden forvarmes grillen til 250°C.
8
Læg de marinerede grøntsagsspyd på grillristen og grill, vend, i cirka 10-15 minutter, indtil grøntsagerne er kogte og let brunede. Grøntsagsspydene kan også grilles ved høje temperaturer på searbrænderen med den praktiske forrude inklusiv holder til GRILL+ spyddene - dog væsentligt på kortere tid end kød.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
Creamy Cheesy PortobelloForberedelse: 25 min.Cook: 10 min.4 Servings
-
Bake to the RootsForberedelse: 10 min.Cook: 1 time2 Servings
-
The Hung CheeseForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.2-4 Servings
-
»The Italian Veggie-Toast« – med grøntsagssalsa fra grillristenForberedelse: 10 min.Cook: 10 min.2 Servings