Best Steak & Eggs in the World - MED SPEJLÆG FRA GRILLPLADEN

Best Steak & Eggs in the World - MED SPEJLÆG FRA GRILLPLADEN

15 min.
20 min.
2

Steak, spejlæg og kartoffeltern med hestebønner i tomat og lime-salsa.

Ingredients

  • 2 rib eye steaks (3 cm tykke, eller i ét stykke)
  • 2 bagekartofler
  • 2 økologiske æg
  • 800 g hestebønner (dybfrost eller dåse/ glas)
  • 3 farvede pepperoni (store chilipebere)
  • havsalt
  • friskkværnet sort peber
  • en smule koldpresset olivenolie

Til „Eggerts Favorite Grill-Rub“:

  • 3 spsk. stødt havsalt
  • 1 spsk. brunt rørsukker
  • 1 spsk. hvidløgspulver
  • 1 spsk. cayennepeber
  • 1 spsk. anisfrø
  • 1 spsk. korianderfrø

TIL SALSAEN:

  • 2 bøftomater
  • 2 rødløg
  • 3 limefrugter
  • lidt hvidløg

Directions

Step 1 af 11
1
Forvarm først grillen til ca. 270 °C. "Pil" hestebønnerne ved at fjerne skallen, da denne ikke bliver blød under tilberedningen.
2
Vask kartoflerne og skær dem i 1x1 cm tern med skrællen på. Krydr derefter generøst med grillrubben.
3
Til salsaen hakkes først en tomat, chilipebere, løg og hvidløg fint, tilsæt lidt limeskal og limesaft og smag til med salt og peber.
4
Salt bøfferne let og læg dem derefter på grillristene, der er forvarmet til 270 °C. De skal grilles i cirka 4-6 minutter på hver side. Halver en tomat, og grill den ligeledes kort.
5
Læg imens kartoffelternene på grillpladen med lidt olivenolie.
6
Når kartoflerne begynder at blive møre, lægges hestebønnerne også på grillpladen. Tilsæt lidt olivenolie, peber og salt.
7
Og, færdige? Vend bøfferne!
8
Lige før bøfferne er færdige (efter ca. 4-6 minutter pr. side) tages bønner og kartofler af grillpladen.
9
Slå derefter æggene ud på grillpladen og krydr med lidt rub.
Hot Tip
Pas på, at der ikke kommer krydderi på æggeblommen – det vil ødelægge den typiske smag.
10
Nu er det tid til bøfferne: tag dem væk fra grillen. Lad dem hvile i 3 minutter. Bland imens hestebønnerne med tomatsalsaen og smag til.
11
Skær bøffen ud og server med den grillede tomat, kartoflerne i tern og bønne- tomatsalsaen. Spejlæggene føjes til som kronen på værket. Nu et skvæt olivenolie og lidt friskkværnet sort peber... Lækkert! Velbekomme!
Suggested for this recipe

Med et enkelt klik får du den ægte grilloplevelse. Den nye SMART-E

Med SMART PRECISION har du fuld kontrol. Med stor drejeknap kan du justere temperaturen fra 90 °C til 370 °C og kontrollere den på det digitale display. Med den innovative TRU-Infrared™ Technology bliver grillmaden så saftig som aldrig før.

Technology Labels SMART-ETechnology Labels SMART-E
Up Your Game: Har din grill ikke en stegeplade endnu? Intet problem - vi har helt sikkert passende tilbehør til dig!
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions