The Short Rib

The Short Rib

15 min.
24 timer
7 timer
6-8

Oksekødsribben i sveske- og Tabasco-chipotle med sveskeblommer, grøn peber og Cilantro

Ingredients

  • 2,2 kg Spareribs

TIL MARINADEN

  • 100 g svesker
  • 4 tsk. Tabasco-chipotle
  • 60 g havsalt
  • 3 spsk. lyst muscovadosukker
  • 2 spsk. stødt sort peber

TIL TOPPINGEN

  • 400 g friske blommer
  • 200 g grøn peber
  • 2 bundter frisk koriander (cilantro)
  • salt
  • sukker
  • olivenolie
  • 1 limefrugt

Ingredient Tips

KAMANDER HOT TIP
Vores alsidige trækulsgrill til rygning, bagning og grill. Det innovative luftindtag gør det nemt at styre temperaturen. Den særlige indløbskanal fører luft fra de topmonterede ventilationsåbninger til indløbshullerne i kammeret, hvilket gør det nemt at styre og overvåge temperaturen. Konstruktionen gør, at grillen ingen åbninger har.

Directions

Step 1 af 5
1
Fjern eventuelt det øverste fedtlag på dine spareribs.
2
Sveskerne snittes i små stykker og blandes med de øvrige ingredienser i en morter til en pasta. Pastaen masseres forsigtigt, men bestemt ind i kødet, som vakumeres i 24 timer, alternativt pakkes det i en plastikpose, der sættes til at hvile i køleskabet.
3
Kødet befris for de resterende krydderier og grilles for høj varme. Færdiggrilles efterfølgende med stegesiden nedad for indirekte varme ved ca. 130 grader i 7-8 timer.
4
Fjern stenene fra blommer og peberfrugter, og skær frugterne i skiver. Pluk bladene fra korianderne, og bland det hele sammen. Smag efterfølgende til med limefrugt, salt, sukker og lidt olivenolie.
5
Ribbenene skæres ud og anrettes med topping.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions