The Short Rib
The Short Rib
Oksekødsribben i sveske- og Tabasco-chipotle med sveskeblommer, grøn peber og Cilantro
Ingredients
- 2,2 kg Spareribs
TIL MARINADEN
- 100 g svesker
- 4 tsk. Tabasco-chipotle
- 60 g havsalt
- 3 spsk. lyst muscovadosukker
- 2 spsk. stødt sort peber
TIL TOPPINGEN
- 400 g friske blommer
- 200 g grøn peber
- 2 bundter frisk koriander (cilantro)
- salt
- sukker
- olivenolie
- 1 limefrugt
Directions
1
Fjern eventuelt det øverste fedtlag på dine spareribs.
2
Sveskerne snittes i små stykker og blandes med de øvrige ingredienser i en morter til en pasta. Pastaen masseres forsigtigt, men bestemt ind i kødet, som vakumeres i 24 timer, alternativt pakkes det i en plastikpose, der sættes til at hvile i køleskabet.
3
Kødet befris for de resterende krydderier og grilles for høj varme. Færdiggrilles efterfølgende med stegesiden nedad for indirekte varme ved ca. 130 grader i 7-8 timer.
4
Fjern stenene fra blommer og peberfrugter, og skær frugterne i skiver. Pluk bladene fra korianderne, og bland det hele sammen. Smag efterfølgende til med limefrugt, salt, sukker og lidt olivenolie.
5
Ribbenene skæres ud og anrettes med topping.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the OriginalForberedelse: 10 min.Cook: 15 min.4 Servings
-
BBQ SIRLOIN STEAK WITH CHIMICHURRI SAUCEForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.2-4 Servings
-
The Brillant FlatForberedelse: 15 min.Cook: 20 min.8 Servings
-
Peri Peri Tomahawk SteakForberedelse: 10 min.Cook: 45 min.2 Servings