Lady's Choice with Red Bull ORGANICS Ginger Ale

Lady's Choice with Red Bull ORGANICS Ginger Ale

10 min.
20 min.
4

Fillet of beef steak in gin marinade with fennel topping

Ingredients

  • 4 stk. kalvemørbrad
  • lidt gin

TIL TOPPINGEN

  • 1 stor knold fennikel
  • 300 g sushi-ingefær
  • 1 bergamotte
  • Salt
  • sukker
  • olivenolie
  • rapsolie
  • saltet smør

Ingredient Tips

HOT TIP
En kold Ginger Ale fra Red Bull passer perfekt til denne opskrift!

Directions

Step 1 af 5
1
Kalvemørbraden marineres i gin og grilles kort og varmt til en kernetemperatur mellem 51 og 53 grader, indtil den er let rosa.
2
Imens drypper sushi-ingefæren af og karamelliseres ved 140 °C i varm olie.
3
Fennikelknolden snittes fint, blandes med det grønne og smages til med salt og olivenolie.
4
Til sidst lægges fennikel og karamelliseret ingefær på kalvefileterne og der toppes med revet skal og saft af bergamotten.
5
Efter ønske kan der tilføjes en lille klat saltet smør.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions