Lady's Choice with Red Bull ORGANICS Ginger Ale
Lady's Choice with Red Bull ORGANICS Ginger Ale
Fillet of beef steak in gin marinade with fennel topping
Ingredients
- 4 stk. kalvemørbrad
- lidt gin
TIL TOPPINGEN
- 1 stor knold fennikel
- 300 g sushi-ingefær
- 1 bergamotte
- Salt
- sukker
- olivenolie
- rapsolie
- saltet smør
Directions
1
Kalvemørbraden marineres i gin og grilles kort og varmt til en kernetemperatur mellem 51 og 53 grader, indtil den er let rosa.
2
Imens drypper sushi-ingefæren af og karamelliseres ved 140 °C i varm olie.
3
Fennikelknolden snittes fint, blandes med det grønne og smages til med salt og olivenolie.
4
Til sidst lægges fennikel og karamelliseret ingefær på kalvefileterne og der toppes med revet skal og saft af bergamotten.
5
Efter ønske kan der tilføjes en lille klat saltet smør.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.