Sun Roasted
Sun Roasted
Frisk grillet guacamole, focaccia, ahornsirup, pebercreme.
Ingredients
- 4 ikke for modne avocadoer
- 2 tomater
- 4 stænger forårsløg
- 1 hvidløgsfed
- 2 limefrugter
- 4 stykker frisk focaccia
- 100 ml creme fraiche
- olivenolie
- salt
- peber
- honning
Directions
1
Rør en pebercreme sammen af creme fraiche, salt, olivenolie, sort peber og lidt honning.
2
Halvér avocadoerne og tag stenene ud. Skær dem i lange skiver à ca. 0,5 cm tykkelse. Herefter grilles de uden at tilføre olie. Avocadoerne skal ikke være fuldmodne til dette formål.
3
Skær i mellemtiden tomaterne i tern og læg dem direkte ned i en skål, hvori du tilsætter det finthakkede hvidløg og krydrer med olivenolie, salt, honning og peber Tag avocadoerne af grillen, læg dem direkte ned i en skål, og mos dem med en gaffel, indtil du har en tyk pasta.
4
Smag til med honning, limefrugt, salt og peber, og hæld lidt olivenolie hen over, hvilket forhindrer overfladeiltning.
5
Focaccia-brødet grilles og anvendes sammen med pebercremen til den grillede guacamole.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
Bake to the RootsForberedelse: 10 min.Cook: 1 time2 Servings
-
The Lucky LeekForberedelse: 10 min.Cook: 40 min.2-4 Servings
-
»The Italian Veggie-Toast« – med grøntsagssalsa fra grillristenForberedelse: 10 min.Cook: 10 min.2 Servings
-
Parsnip DreamsForberedelse: 10 min.Cook: 20 min.2 Servings