The Lucky Leek
The Lucky Leek
Brændt porre, grillet papaya ’Kimchi-Style’.
Ingredients
- 6 hele porrer
- 1 stor moden papaya
- 1 lille stærk chili
- 2 fed hvidløg
- 1 lille knold ingefær
- 2 limefrugter
- havsalt
- sukker
- Fleur de sel (salt)
- 20 ml jomfruolivenolie
Directions
1
Skær de grønne blade af porren, men ikke for meget, og læg dem i deres fulde længde på grillen. Porrerne grilles kraftigt på alle sider, indtil de er helt forkullede uden på.
2
Samtidigt skræller du papayaen, halverer den på langs og fjerner kernehuset. De halverede dele skæres i skiver à ca. 1,5 cm tykkelse, som brunes på grillen for høj varme. Du lader skiverne køle af efterfølgende og skærer dem derefter i små stykker.
3
Hvidløgene brunes og tilberedes derefter ved indirekte varme. Ingefær og chili knuses i en morter og forarbejdes til en pasta, som tilsættes papayaen. Det hele tilsættes salt og sukker og skal stå og trække i mindst 30 minutter. Herefter presser du limefrugterne, og tilsætter saften.
4
Befri porrerne fra deres forkullede skind og krydr dem med salt. Anrettes til sidst med Papaya-Kimchi.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
Bake to the RootsForberedelse: 10 min.Cook: 1 time2 Servings
-
Creamy Cheesy PortobelloForberedelse: 25 min.Cook: 10 min.4 Servings
-
The Hung CheeseForberedelse: 10 min.Cook: 25 min.2-4 Servings
-
»The Italian Veggie-Toast« – med grøntsagssalsa fra grillristenForberedelse: 10 min.Cook: 10 min.2 Servings