The Farmers Fish
The Farmers Fish
butterfish steaks with grilled celery, apple and walnuts
Ingredients
- 4 steaks af smørfisk, i alt (ca. 800g)
TIL SALATEN:
- 1 bundt grøn selleri
- 2 grønne æbler
- 15- 20 valnødder med skal
- 2 citroner
- salt
- peber
- olivenolie
Directions
1
Tag skindet af smørfisk-steakene.
2
Befri sellerien for stokken, fjern det bladrige hjerte, læg det i isvand, og sæt det til siden.
3
Grill steakene og selleristængerne for høj varme, tag sellerierne af grillen, og grill steakene færdige for indirekte varme ved ca. 200 grader i 6 minutter. Læg nødderne med skal på grillristen, og skær imens æblerne i fine skiver.
4
Snit sellerien i fine skiver, hak nødderne og bland det sammen. Fordel æbleskiverne hen over retten og smag til med citroner, salt, peber og olivenolie.
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.