Der er ikke noget ved kød, der ikke er stegt færdigt.
Derfor er det vigtigt, at du først vender kødet, når det
har fået nok på den ene side. På den måde får du den
saftigste bøf.

Opskrifter
The Brillant Flat
5.0
helstegt amerikansk bavette med brændt peberfrugt, Pomelo-stykker og enebærsmør
Ingredienser
1
helstegt bavette af førsteklasses amerikansk ’primebeef’ (ca. 2 kg)
4
røde snackpeberfrugter
1
mellemstor pomelo
Til smørret
250 g
smør
1 spsk.
enebær
havsalt
Ingredient Tips
Fremgangsmåde
1
Rist de pressede og hakkede enebær i en kasserolle. Kom smør i terninger ned i blandingen og dæmp varmen. Smørret røres rundt, blandingen varmes op og smages til med havsalt, hvorefter den stilles til side.
2
Peberfrugterne halveres på langs, stenene fjernes, og de grilles ved høj varme, til skindet bliver brændt. Stilles efterfølgende tildækket til siden.
3
Pomeloen skrælles og skilles ad i individuelle stykker. Befri bavetten for gener og hinder, læg den i dens fulde størrelse på grillen og brun den kraftigt på begge sider.
4
Luk låget og fortsæt med at grille bavetten ved ca. 200 grader i 8 minutter, indtil den når en kernetemperatur på ca. 56 grader. Herefter hviler den tildækket i 10 minutter.
Uundværlige Must-Haves