Guns, Figs and Flowers
Guns, Figs and Flowers
Oksemørbrad med honning, citron og figner
Til vores opskrift har du brug for sprøde, friske ingredienser: Fennikelsalat og citron til wet rubben med figner, rucola og romainesalat. Har du allerede the Figs og the Flowers? Så mangler du kun the Guns!
Opskriftens hovedperson er det fingertykke på 300 gram oksemørbrad af bedste kvalitet. Selvfølgelig kan du kun lave rene cuts med en rigtig skarp kniv. Og fordi kødet er så magert og tyndt, steger BBQ Brothers det kun på den ene side.
En førsteklasses Beef Cut: Alt om oksemørbrad
Mørbraden kommer fra den indre del af okseryggens lændemuskler, og består af tre dele:
- Spidsen
- Midterstykket
- Hovedet
For vores oksemørbrad anrettet på salat skal du bruge stykker fra hovedet, som blandt andet også er stykket, som den berømte chateaubriand tilberedes af. Når du køber det, skal du sørge for, at det er af høj kvalitet - du kan genkende oksemørbrad af høj kvalitet ved sin dybe, mørkerøde farve. Du kan læse alt om strukturen og tilberedningen af denne udskæring på vores side om oksemørbrad.
Din grill er lidt ældre og klarer ikke længere de 250°C, der kræves til opskriften? Blandt vores gasgrill er der helt sikkert noget for dig!
Ingredients
- 300 g oksemørbrad
- 2 figner
- 2 citroner
- 2 spsk. honning
- 4 spsk. grøn tabasco
- 4 spsk. olivenolie
- 50 ml. Æblejuice
- Rucola
- Romaine salat
- lidt parmesan til at rive
- Havsalt
- friskkværnet sort peber
Wet Rub - the floral dress
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. citron ( saft og revet skal )
- 1 spsk. grøn tabasco
- 2 spsk. havsalt
- 1 spsk. friskkværnet sort peber
- 1 spsk. fennikelfrø
Directions
-
The Short RibForberedelse: 15 min.Cook: 7 timer6-8 Servings
-
New York Giants - Pastrami Green BombForberedelse: 2 timerCook: 3 timer4-6 Servings
-
Dallas Cowboys - the Juicy Corned BeefForberedelse: 2 timerCook: 7 timer4-6 Servings
-
The Brillant FlatForberedelse: 15 min.Cook: 20 min.8 Servings