The Berlin Steak Sandwich
The Berlin Steak Sandwich
slices of flank steak in pita bread with Jack Daniel’s Honey BBQ Sauce and wild garlic chimichurri
Ingredients
- 1,8 kg en hel flank, alternativt en hel bavette af førsteklasses amerikansk ’primebeef’
- 2 hele pitabrød med en diameter på ca. 25 cm
- Eggerts BBQ-sauce smagt til med 2cl Jack Daniel’s Honey
TIL CHIMICHURRIEN
- 150 g ramsløg
- 60 g forårsløg
- 40 g bredbladet persille
- 2 limefrugter
- 2 små chilier
- salt
- peber
- olivenolie
Directions
1
Det hele stykke kød grilles, til det er medium stegt (til en kernetemperatur på ca. 53 grader) eller efter smag. Lad derefter kødet hvile og skær det i tynde skiver.
2
Alle ingredienser til chimichurrien hakkes groft og røres sammen.
3
Pizzabrødet grilles kortvarigt på begge sider, hvorefter det halveres, åbnes og fyldes med BBQ-sauce, kød og Chimichurry - i den førnævnte rækkefølge.
Suggested for this recipe
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
The Brillant FlatForberedelse: 15 min.Cook: 20 min.8 Servings
-
Guns, Figs and FlowersForberedelse: 10 min.Cook: 30 min.4 Servings
-
Best Steak & Eggs in the World - MED SPEJLÆG FRA GRILLPLADENForberedelse: 15 min.Cook: 20 min.2 Servings
-
The Seoul ManForberedelse: 10 min.Cook: 20 min.2 Servings