Picanha Churasco
Picanha Churasco
Picanha med chimmichurri og nachos.
Ingredients
- 1 picanha fra Pinzgauer-kvæg
- 1 pakke majstortilla, ikke bagt
TIL CHIMMICHURRI:
- 4 hvidløgsfed
- lidt frisk glatbladet persille
- lidt fresh flat-leaved parsley
- Salt
- 3 spsk. olivenolie, extra vergine
- 1 lime (saft)
- 1 bundt forårsløg
TIL PICCO DE GALLO:
- 2 Stk. stilktomater
- 0,5 rødløg
- lidt frisk koriander
- 2 lime (skal og saft)
- 1 frisk rød peperoni
- havsalt
- friskkværnet sort peber
- 2 spsk. olivenolie, extra vergine
- Tabasco Sriracha
Directions
1
Opvarm først grillen. Gnid picanhaerne med havsalt, skær lidt ind i fedtkanten og grill dem hele på fedtsiden ved høj varme.
2
Forbered samtidig alle ingredienser til chimmichurrien, bortset fra olien, limesaften og forårsløgene, ved at knuse dem i morteren.
3
Fjern picanhaerne fra risten og lad dem hvile i kort tid. Skær så steaks (mod kødfibrene), kom lidt mere salt på og kom dem tilbage på risten.
4
Opvarm samtidig en gryde med olie (det er optimalt med en høj gryde) på sidebrænderen til friturestegningen. Del tortillaerne i mundrette stykker, frituresteg dem en efter en og salt dem straks.
5
Færdiggør nu chimmichurrien ved at blande den kværnede masse fra morteren med forårsløg og limesaft.
6
For at lave picco de gallo, så skær tomaterne og løget i små stykker, bland med resten af ingredienserne og smag til med krydderier.
7
Fjern picanhaerne fra grillen, lad dem hvile i 3 minutter, skær dem i skiver og anret sammen med nachos, chimmichurri og picco de gallo.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
-
Dallas Cowboys - the Juicy Corned BeefForberedelse: 2 timerCook: 7 timer4-6 Servings
-
Philadelphia Eagles - Philly Cheesesteak, the OriginalForberedelse: 10 min.Cook: 15 min.4 Servings
-
Guns, Figs and FlowersForberedelse: 10 min.Cook: 30 min.4 Servings
-
The ButterscotchForberedelse: 10 min.Cook: 20 min.2-3 Servings