Picanha Churasco

Picanha Churasco

10 min.
40 min.
4

Picanha med chimmichurri og nachos.

Ingredients

  • 1 picanha fra Pinzgauer-kvæg
  • 1 pakke majstortilla, ikke bagt

TIL CHIMMICHURRI:

  • 4 hvidløgsfed
  • lidt frisk glatbladet persille
  • lidt fresh flat-leaved parsley
  • Salt
  • 3 spsk. olivenolie, extra vergine
  • 1 lime (saft)
  • 1 bundt forårsløg

TIL PICCO DE GALLO:

  • 2 Stk. stilktomater
  • 0,5 rødløg
  • lidt frisk koriander
  • 2 lime (skal og saft)
  • 1 frisk rød peperoni
  • havsalt
  • friskkværnet sort peber
  • 2 spsk. olivenolie, extra vergine
  • Tabasco Sriracha

Directions

Step 1 af 8
1
Opvarm først grillen. Gnid picanhaerne med havsalt, skær lidt ind i fedtkanten og grill dem hele på fedtsiden ved høj varme.
2
Forbered samtidig alle ingredienser til chimmichurrien, bortset fra olien, limesaften og forårsløgene, ved at knuse dem i morteren.
3
Fjern picanhaerne fra risten og lad dem hvile i kort tid. Skær så steaks (mod kødfibrene), kom lidt mere salt på og kom dem tilbage på risten.
4
Opvarm samtidig en gryde med olie (det er optimalt med en høj gryde) på sidebrænderen til friturestegningen. Del tortillaerne i mundrette stykker, frituresteg dem en efter en og salt dem straks.
5
Færdiggør nu chimmichurrien ved at blande den kværnede masse fra morteren med forårsløg og limesaft.
6
For at lave picco de gallo, så skær tomaterne og løget i små stykker, bland med resten af ingredienserne og smag til med krydderier.
7
Fjern picanhaerne fra grillen, lad dem hvile i 3 minutter, skær dem i skiver og anret sammen med nachos, chimmichurri og picco de gallo.
8
Velbekomme!
Hot Tip
Læs her her mere om avlen af Pinzgauer-kvæg, der er truet af udryddelse.
Made This Recipe?
Klik på stjernerne for at bedømme det.
Questions