Grillene i vores Professional CORE og PRO Line tilbyder ultimativ grillglæde med garanti for succes for de øvede grilleksperter, og dem, der ønsker at blive det. Både CORE og PRO Line fås med 2, 3 eller 4 brændere og er udstyret med vores patenterede TRU-Infrared™ Technology.

Find ud af, hvilken grill der bedst opfylder dine behov:UDSTYR

Professional CORE 

Premiumklasse gasgrill med meget plads og komfort.

 

 Den Professional CORE Line imponerer med sit elegante helt sorte udseende og røde LED-lys på kontrolknapperne – uden at nævne de alsidige ekstraudstyr til behagelig grillnydelse.

Professional PRO 

Din professionelle gasgril i Premiumklassen med 900° højeffektiv Sear-burner og specialudstyr, som løfter dig op på dit næste BBQ-niveau.

 Den Professional PRO Line imponerer med sit elegante sølvudseende og har en eksklusiv Sear-burner, der giver din mad det perfekte mærke og en lækkert sprød skorpe.

Vores Professional CORE & PRO Line


Professionel POWER EDITION: Tilberedningsvariation med ekstra stegeplade

Vil du have endnu flere tilberedningsmuligheder? Så er Professional POWER EDITION måske det rigtige valg for dig.

Din kraftfulde førsteklasses gasgrill i matsort look med 900°C højtydende Sear-burner fås som 2- og 3-brændermodel og har en ekstra stegeplade.

(Professional POWER EDITION har dog ikke LED-drejeknapper.)

Gå hybrid! På 30 sekunder fra gas- til trækulsgrill

Med MADE2MATCH kulbakke (sælges separat) forvandler du vores high-class gasgrill til en hybridgrill på bare 30 sekunder. Indsæt ganske enkelt bakken, så er Professional PRO og CORE gasgrillen allerede en trækulsgrill.

En grill, to systemer – uafhængigt af, om du ønsker at grille med gas eller trækul. Du opvarmer kullene hurtigere, og du kan samtidig nemt og sikkert ombygge grillen med få greb.


Udvidelses- og personaliseringsmuligheder med forskelligt MADE2MATCH og GEAR TRAX® tilbehør